OTA YHTEYTTÄ


Lisätiedot ja varaukset:

040-8314845 Sanna Siira, Mourungintie 217, 90310 Oulu

Facebook: Linnunradan tila

Instagram: linnunradan_tilaJärjestämme sesonkityyppistä kahvilatoimintaa kesällä ja talvella, kahvilan aukioloaikoina alpakat ovat tavattavissa ja tilalle on vapaa pääsy. Muina aikoina vierailut tulee aina varata etukäteen ja ne ovat maksullisia sekä ohjattuja. Tulevat tapahtumat ja sesonkikahvilan aukioloajat ilmoitamme erikseen nettisivuillamme ja facebookissa sekä instagramissa.


ALPAKKATALUTUKSET myynnissä täällä: https://linnunradantila.johku.com/fi_FI/metsaretkitalutus-alpakoiden-kanssa


TULOSSA kesän alussa ALPAKKAJOOGAA yhdessä Yoga Feenixin Tanjan kanssa:

Su 26.5., Su 2.6., Su 16.6. klo 12 JA 15. Lisätiedot ja lipunmyynti tästä linkistä: https://holvi.com/shop/yogafeenix/section/alpakkajoogaa/

KESÄKAHVILA, Sateen Tupa, avataan juhannuksen jälkeen ke 26.6.2024 klo 10. Olemme sitten avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-16, aina heinäkuun loppuun asti (paitsi pe 26.7. on suljettu).

Tervetuloa kahvittelemaan ja nauttimaan alpakoiden iloista seuraa!


Linnunradan tilan tuotteita voit ostaa tilalla sijaitsevasta myymälästä ´Sateen Tuvasta´ (kahvilan aukioloaikoina) ja tuotteitamme on myynnissä myös Reko lähiruokaryhmissä. Hampputuotteitamme löydät lisäksi seuraavista jälleenmyyntipaikoista:

Natural Oulun Valkea ja Limingantulli, Kofeiinikomppania Oulun Aittatori, Life kauppa Oulun Kaakkuri, Vanhatien Ravintola Tyrnävä, Rauta-Suotula Tyrnävä (hamput eläimille), Arctic Design Shop Rovaniemi ja Kuutostiimi Raahe.


Linnunradan tila sijaitsee Kempeleen Juurussuolla n. 20 km Oulusta