OTA YHTEYTTÄ


Lisätiedot ja varaukset:

040-8314845 Sanna Siira, Mourungintie 217, 90310 Oulu

Facebook: Linnunradan tila

Instagram: linnunradan_tilaJärjestämme sesonkityyppistä kahvilatoimintaa kesällä ja talvella, kahvilan aukioloaikoina alpakat ovat tavattavissa ja tilalle on vapaa pääsy. Muina aikoina vierailut tulee aina varata etukäteen ja ne ovat maksullisia sekä ohjattuja. Tulevat tapahtumat ja sesonkikahvilan aukioloajat ilmoitamme erikseen nettisivuillamme ja facebookissa sekä instagramissa.


ALPAKKATALUTUKSET myynnissä täällä: https://linnunradantila.johku.com/fi_FI/metsaretkitalutus-alpakoiden-kanssa


LATUKAHVILA avataan lauantaina 3.2.2024 klo 11. Olemme hiihtokauden avoinna viikoittain, keskiviikkona klo 10-16 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 11-17. Linnunradan tila (Mourungintie 217, Kempele) sijaitsee Pertinlenkin varrella, Köykkyristä hiihtomatka on noin 8 km Marjakammin kautta.

Tulossa myös KUUTAMOHIIHDON KAHVILA pe 23.2. klo 17-23 ja to 28.3. klo 17-23.

Tervetuloa kahvittelemaan ja moikkaamaan alpakoita!

Tulossa myös KEVÄTTALVEN TULET LINNUNRADANTILALLA yhdessä Yoga Feenixin Tanjan kanssa. Lisätiedot ja lipunmyynti tästä linkistä: https://holvi.com/shop/yogafeenix/


Linnunradan tilan tuotteita voit ostaa tilalla sijaitsevasta myymälästä ´Sateen Tuvasta´ (kahvilan aukioloaikoina) ja tuotteitamme on myynnissä myös Reko lähiruokaryhmissä. Hampputuotteitamme löydät lisäksi seuraavista jälleenmyyntipaikoista:

Natural Oulun Valkea ja Limingantulli, Kofeiinikomppania Oulun Aittatori, Life kauppa Oulun Kaakkuri, Vanhatien Ravintola Tyrnävä, Rauta-Suotula Tyrnävä (hamput eläimille), Arctic Design Shop Rovaniemi ja Kuutostiimi Raahe.


Linnunradan tila sijaitsee Kempeleen Juurussuolla n. 20 km Oulusta

Linnunradan tila
Hamppua vuodesta 2013 Alpakoita vuodesta 2017 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!